Inici > Exposicions > CIRCULACIÓ PERIFÈRICA

Cerca

CIRCULACIÓ PERIFÈRICA

CIRCULACIÓ PERIFÈRICA
Exposicions

«Circulació perifèrica. La configuració d’una col•lecció» recull les obres d’una cinquantena d’artistes que han participat en el programa de residències organitzat per la galeria Addaya d’Alaró. És la primera mostra inèdita que el Departament de Cultura del Consell de Mallorca obre al públic després del confinament derivat de la crisi sanitària de la covid-19. Es pot visitar fins al 4 de setembre.

Durant quinze anys, Addaya Centre d’Art Contemporani ha desenvolupat la seva tasca des de la perifèria de la perifèria a Alaró. El programa estable de residències d’artistes, comissaris i comissàries ha contribuït a la projecció de la galeria a l’exterior i a generar una col•lecció singular i extraordinària derivada de la iniciativa de l’intercanvi.

«Circulació perifèrica» és, en definitiva, un compendi de microhistòries, realitats i ficcions compartides en l’era de l’antropocè, en el marc d’un món que es transforma radicalment, i que ens arriben des d’una recerca i renovació constant dels sistemes de representació en l’art i l’esdevenir del nostre temps. La mostra recull els treballs de: Aggtelek, Ishola Akpo, Keila Alaver, Ana Alenso, Tamara Arroyo, Juan Baraja, Ronda Bautista, Sergio Belinchón, Misha Bies Golas, Ángela Bonadies, Mit Borrás, Claudio Correa, David Crespo, Ting Ting Cheng, Jennis Li Cheng Tien, Javier Chozas, Alejandra Freymann, Radamés Juni Figueroa, Jorge Fuembuena, Félix Fernández, Jorge García, Fermín Jiménez Landa, Diana Larrea, Julia Llerena, Carlos Maciá, Maíllo, Nacho Martín Silva, Adrián Martínez, Rosell Meseguer, Ruth Morán, Santiago Morilla, Opavivará!, Jaume Orejuela, Mari Ota, Chloé Piot, Tomás Pizá, Mariana Sarraute, Andrés Senra, André Ricardo, Rita Rodríguez, Paula Rubio Infante, Avelino Sala, Isabel Servera, Daniel Silvo, José Angel Sintes, Llorenç Ugas, Juan Uribe, Fernando Villena, Santiago Ydáñez, Liliana Zapata.

HORARI

Dimarts a divendres, 10.30 a 13.30 h i 17 a 20 h

Dissabte, diumenge i festius tancat.

On: 
Centre de Cultura Sa Nostra. Palma
Quan: 
dimarts, 30 juny, 2020 - 10:30 a divendres, 4 setembre, 2020 - 10:30
Preu: 
Gratuït

info